Téma měsíce října 2010

Bible je Tématem měsíce října

19. 10. 2010 10:13
Rubrika: Úvodník

Bible se stala ústředním tématem pro měsíc říjen z mnoha důvodů. Prvním je bezpochyby fakt, že Bible je jedním z hlavních zdrojů poznání Boha, a proto je potřeba ji mít stále na zřeteli.  Tento záměr je ovšem nadčasový.


Proč jsme tedy vybrali Bibli jako téma měsíce právě na říjen? To proto, že na říjen je naplánováno více akcí, které mají společný cíl – probudit v lidech zájem o četbu a studium Bible. Jednou z nich je například Biblický impulz. Ještě stále je čas a možnost se zapojit, takže se podívejte na stránky http://www.biblickyimpulz.cz/ pro další informace.

Mnoho zajímavých a inspirativních informací o Bibli najdete také na stránkách www.vezmiacti.cz , které provozuje Brněnská diecéze a založila je, aby sloužily jako pomůcka k přípravě na rok 2013 – tedy jubilejní výročí příchodu svatých Cyrila a Metoděje.

Máte zajímavou zkušenost s Biblí? Je v Bibli úryvek, který máte obzvláště rádi? Nebo dokonce znáte nějaký zajímavý odkaz, který se týká Bible? Přidejte je na svůj blog a za pomoci štítku „tema:bible“ jej umístěte na stránku http://www.signaly.cz/tema/bible, ať si je může přečíst co nejvíce uživatelů.

Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme vám co nejvíce času na četbu a rozjímání Bible.

Zobrazeno 1807×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio