Téma měsíce října 2010

Bible je tématem měsíce i v listopadu

2. 11. 2010 12:29
Rubrika: Úvodník

I v listopadu pokračujeme s tématem Bible. Ačkoliv bylo na tento měsíc původně naplánováno jiné téma, rozhodli jsme se prodloužit čas věnovaný tématu Bible. To totiž bylo kvůli technickým potížím spuštěno až v druhé polovině října.


Teď už se ale všichni společně můžeme opět podílet na vytváření kvalitního obsahu souvisejícího s tématem měsíce. Nově je také možné přidávat i fotky, videa a odkazy. Moc se na vaše příspěvky těšíme.Máte zajímavou zkušenost s Biblí? Je v Bibli úryvek, který máte obzvláště rádi? Znáte nějaký zajímavý odkaz, který se týká Bible? Nebo dokonce máte fotky k tomuto tématu? Přidejte je přímo na stránku tématu měsíce, ať si je může přečíst co nejvíce uživatelů!

Nevíte jak na to? Stačí, když si na stránce aktuálního tématu měsíce (www.signaly.cz/tema/bible) vyberete rubriku, do které chcete příspěvek vložit a automaticky se vám nastaví štítek tak, aby se vaše fotka, video nebo odkaz objevily na stránce Tématu měsíce. Pokud se vám nechce vkládat příspěvky přes hlavní stránku tématu, stačí když opatříte svůj blogový příspěvek štítkem tema:bible, a nebo do komentáře pod video či odkaz vložíte text #tema:bible. Stejně bude od příštího měsíce fungovat i přidávání fotek.

Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme vám co nejvíce času na četbu a rozjímání Bible.

Zobrazeno 1884×

Komentáře

FrČek

Rád bych se i podílel, ale jaksi vám ten odkaz nefunguje, ale věřím že se vše v dobré obrátí.

Aneta Macanová

mě to funguje pořád :-)

FrČek

jo super, mě to už taky jede ;)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio